Floranka sosyal donatıları

floranka

Kayseri şehrinin Melikgazi ilçesinde Floranka projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Anka Bina Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje toplamda 16 bin 268 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Floranka projesi bünyesinde 112 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Floranka projesinde bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tipine göre düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri ise 220 metrekare olarak planlandı.

Projede yer alan konutların sosyal donatıları nelerdir?

Floranka projesinde alıcılar için birçok sosyal donatı yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, sinema, bilardo, Türk hamamı ve sauna gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar konumları itibariyle de ilgi görüyor. Floranka projesinde bulunan daireler Germir Mahallesi’nde inşa ediliyor. Söz konusu olan projedeki konutlar 1772. Sokak’ta hayata geçiriliyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0352 220 20 04