Nokta Ankara ödeme planı

Nokta Ankara

Ankara’nın Çankaya ilçesinde Nokta Ankara projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Türk Yapı firmalarının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan konutlar toplamda 15 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Nokta Ankara projesi bünyesinde 116 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Nokta Ankara projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri 132 metrekare ile 215 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutları için ödeme planında birçok kolaylık sağlanıyor. Nokta Ankara projesinden konut sahibi olmak isterseniz kişiye özel ödeme sistemleri mevcut. Ek olarak peşin ödemeli ve anlaşmalı bulunan bankalardan uygun faiz oranı ile kredi kullanarak da ödeme yapabilirsiniz.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Ümit Mahallesi’nde inşa ediliyor. Kartal Wings projesi Ankaralılar Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Bahsi geçen konutların 2020 yılının Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 78 08