Kule 246 nerede

kule 246

Isparta şehrinin merkezi bölgesinde Kule 246 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Yalçın Baysan Grup firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje toplamda 23 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Kule 246 projesi bünyesinde 731 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Kule 246 projesinde bulunan konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri ise 51 metrekare ile 185 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kule 246 projesinde bulunan konutların fiyatları 250 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor.

Söz konusu olan projedeki konutlar için alıcılara ödeme seçeneklerinde kolaylık uygulanıyor. Projedeki daireler için kişiye özel ödeme koşulları mevcut.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Kule 246 projesinde yer alan konutlar lokasyon olarak ilgi görüyor. Söz konusu olan projedeki konutlar Davraz Mahallesi’nde konumlandırılıyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılının Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 05334147174