Manzara Park Kayseri’de firma bünyesinde taksit

manzara park kayseri

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Sedat Kılınç İnşaat firmasının inşa ettiği Manzara Park Kayseri konut projesi, toplam 148 adet daireden meydana geliyor.

13 katlı ve 14 katlı konut blokların yer aldığı projede, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri var. Projedeki 2+1 tipteki daireler brüt 127 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise brüt 151 metrekare ila 165 metrekare büyüklüklerde tasarlanarak satışa çıkarıldı.

Henüz planlama aşamasındaki konut projesinin 2021 yılının sonlarında teslim edileceği öngörülüyor.

Manzara Park Kayseri konut projesi fiyatları

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 220 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 290 bin TL’den satılıyor. Konut projesinde inşaat şirketi bünyesinde taksitlendirme yapılabiliyor.

Manzara Park Kayseri konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede kapalı yüzme havuzu, özel fitness salonu, sauna, çocuk aktivite alanı, peyzaj alanları, çocuk parkı, basketbol sahası ve açık otopark ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Aile yaşamına uygun bir şekilde yapılan konut projesi, şık ve modern yapısıyla dikkat çekiyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde gerçekleştirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesinin konumu?

Manzara Park Kayseri konut projesi, merkezi bir noktada ve toplu taşıma olanaklarına da yakın bir yerde bulunuyor. Konut projesi, Bahçelievler Mahallesi, Melikgazi / Kayseri adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 0352 333 30 20 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.