Nevbahar Üsküdar fiyat bilgileri

nevbahar uskudar 2

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde, Kalyon İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Nevbahar Üsküdar konut projesi, toplam 169 konuttan oluşuyor.

4 konut bloğundan meydana gelen projede; 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte, 5+1 tipte ve 5+2 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 105 metrekare ila 665 metrekare arasında bulunuyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesinin yüzde 20’si satıldı.

Nevbahar Üsküdar projesi ödeme seçenekleri

Projedeki konutlar, 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projede yüzde 25’lik peşinat verenler, projeye özel uygun kredi koşulları ve taksitlerden faydalanabiliyor, taksit ödemeleri ise konut teslimlerinin ardından yapılıyor.

Nevbahar Üsküdar konut projesinde sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede AVM, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve süs havuzu bulunuyor. Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiği konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Konut projesinin yeri nerede?

Proje, Üsküdar Belediyesi’nin hemen yanında yer alıyor. Konut projesinden otomobille; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 dakika, Üsküdar Vapur İskelesi’ne 3 dakika, Marmaray’a 3 dakika, Altunizade metrobüs durağına 10 dakika, Harem’e ise 5 dakikada varılabiliyor.

Nevbahar Üsküdar konut projesi, Mimarsinan Mah. Çavuşdere Cad. Üsküdar/İstanbul adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili tüm bilgilere 0216 404 19 74 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.