Loca Hill projesinde banka kredisiyle ödeme

loca hill tarsus

Mersin’in Tarsus ilçesinde, Avcı Birlik İnşaat şirketi tarafından hayata geçirilen Loca Hill konut projesi, toplam 74 adet daireden meydana geliyor.

Projede toplam 3 konut bloğu mevcut durumda bulunuyor. Projedeki bloklar 14 katlı olarak hayata geçirildi. Konut projesindeki bütün daireler 4+1 tipte tasarlanarak hayata geçirildi. Projedeki daireler 225 metrekare büyüklüklerde tasarlanarak alıcıya sunuldu.

Konut projesinin 2020 yılının ortalarında sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Loca Hill konut projesi ödeme seçenekleri

Sadece 4+1 tipteki dairelerin olduğu projedeki konutlar, 465 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Projede çeşitli ödeme seçenekleri var. İnşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapabilme imkanının bulunduğu konut projesinde, banka kredisi kullanarak da konut sahibi olabilme olanağı mevcut.

Loca Hill konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede geniş peyzaj alanları, yürüme yolu, barbekü alanı, kameriye, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, spor sahası, açık otopark, kapalı otopark, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, aile yaşamına uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, Mersin şehir merkezine ortalama 28 kilometre mesafede bulunan Tarsus ilçesi Kaleburcu Köyü mevkiinde yer alıyor. Loca Hill konut projesi, Ergenekon Mahallesi, 12174 Sokak, 177 Cadde, No: 128, Tarsus, Mersin adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0324 613 30 44 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.