Beysu Vera Villaları fiyat bilgisi

beysu vera villalari

Ankara’nın Çankaya ilçesinde; Moltaş, OTG ve Tuğmaner ortaklığı tarafından hayata geçirilen Beysu Vera Villaları konut projesi, tek ada tek parselde toplam 13 adet villadan oluşuyor.

Projedeki bütün konutlar 6+1 tipte tasarlandı. Sahiplerine hemen teslim edilebilen konut projesindeki villaların brüt alanı 707, net alanı 454 metrekare olarak inşa ediliyor.

Konut projesinin çok büyük kısmı satıldı ve alıcılara teslim edildi. Projenin toplam olarak yüzde 92’si sahiplerine teslim edildi.

Beysu Vera Villaları konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki villalar, 4 milyon 750 bin TL’den satışa çıkarıldı. Lüks konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanarak villa sahibi olabilmek mümkün.

Beysu Vera Villaları konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde geniş peyzaj alanları var. Kapalı otoparkın olduğu konut projesinde asansör de mevcut. Lüks konut projesinde merkezi ısıtma sistemi ve yerden ısıtma sistemi tercih ediliyor. Aile yaşamına uygun olarak hayata geçirilen projede veranda da mevcut. Konut projesinin üç tarafı, park ve yeşil alanlardan meydana geliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, merkezi bir noktada inşa ediliyor. Hacettepe Ormanı’nın yakınındaki proje, okullara ve hastanelere kolay ulaşılabilir bir konumda yükseliyor.

Beysu Vera Villaları konut projesi, Mutlukent Mah. Nilüfer Cad. No: 4 Beysukent-Çankaya/Ankara adresinde inşa ediliyor.

Lüks konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0312 225 10 55 numaralı telefonu arayıp ulaşabilme olanağı mümkün durumda bulunuyor.