Narlı Bahçe Evleri fiyatları

narli bahce evleri

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Ümraniye ilçesinde, EYG Yapı inşaat şirketi tarafından inşa edilen Narlı Bahçe Evleri konut projesi, toplam 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 335 adet daireden oluşan konut projesi, butik bir proje olarak inşa ediliyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler mevcut durumda bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 90 metrekare ila 250 metrekare arasında yer alıyor.

Konut projesinin Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Narlı Bahçe Evleri konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 659 bin TL olarak alıcıya sunuldu. Projede çeşitli ödeme seçenekleri mevcut durumda. Projede peşin ödemede yüzde 20 indirimden yararlanılıyor. Ayrıca yüzde 15 peşin ödemenin ardından kalan meblağı 60 ay 0 faiz oranıyla ödeyebilme olanağı var.

Narlı Bahçe Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede kapalı yüzme havuzu, spor kulübü, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, bisiklet ve koşu parkuru, açık otopark ve çocuk oyun alanları gibi çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut.

Yerden ısıtma sisteminin bulunduğu konut projesinde asansör de yer alıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Aile yaşamına uygun olarak hayata geçirilen butik konut projesi, şık ve modern tasarımıyla alıcıların beğenisini kazanıyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, D-16 otoyolunun 300 metre güneyinde ve otoyola doğrudan bağlanan bir bulvarın üzerinde yer alıyor. Necip Fazıl metro durağı, projeye 10 dakika yürüme uzaklığında. Proje, AVM’lere ve sağlık merkezlerine de kolay ulaşılabilir bir konumda inşa ediliyor.

Narlı Bahçe Evleri konut projesi, Necip Fazıl Mah. Hamza Yerlikaya Bulvarı No: 10 Ümraniye/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0216 527 19 00 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.