Sinpaş Finans Şehir fiyat bilgileri

Sinpas Finans Sehir 1

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Ümraniye ilçesinde, Sinpaş Yapı şirketi tarafından inşa edilen Sinpaş Finans Şehir konut projesi, toplam 141 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

İlk etabında 450 adet konutun bulunduğu projede toplam 2 bin 550 adet daire yer alıyor. Toplam 4 etaptan oluşan konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda. Projedeki 1+1 tipteki ve 3+1 tipteki örnek daireler hazır.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 50 metrekare ila 200 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi ödeme seçenekleri

Sinpaş Finans Şehir konut projesindeki daireler, 504 bin 800 TL ila 5 milyon 252 bin TL arasında değişen fiyatlara sahip. Konut projesinde 2 bin 500 TL taksit ödeyerek banka kredisiz konut sahibi olabilme imkanı var.

Konut projesinin sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Sinpaş Finans Şehir konut projesinde; çocuk oyun alanları, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, göl/gölet, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve çarşı gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri mevcut durumda.

Su depolu ve hidroforlu olan projede jeneratör ve asansör yer alıyor. Ankastre beyaz eşyalar ile donatılan konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de olduğu konut projesinde ebeveyn banyosu ve balkon da var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, İstanbul Finans Merkezi’nin yanında hayata geçiriliyor. Konut projesi, oldukça merkezi bir alanda inşa ediliyor.

Sinpaş Finans Şehir konut projesi, Çakmak Mah. Şenol Güneş Bul. Serüven Sok. No: 1 Ümraniye/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Telefon: 444 19 74