Cer İstanbul projesi ödeme seçenekleri

Cer Istanbul projesi

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Fatih ilçesinde, Ege Yapı inşaat şirketi tarafından inşa edilen Cer İstanbul konut projesi, toplam 41 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

125 rezidans üniteden oluşan projede toplam 23 adet ticari alan mevcut durumda. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte, 5+1 tipte ve 6+1 tipte konut seçenekleri yer alıyor.

Nisan 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen projedeki konutların büyüklükleri, 63 metrekare ila 348 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesindeki ödeme seçenekleri

Cer İstanbul konut projesindeki 1+1 tipteki rezidanslar 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projede 18 ay ödeme yapmadan yüzde 10 indirim fırsatından yararlanarak konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca banka kredisi kullanarak da konut sahibi olabilme imkanı mevcut. Projede yüzde 0,99 faiz oranıyla 120 ay vadeyle konut sahibi olabilme seçeneği de yer alıyor.

Konut projesindeki sosyal donatı olanakları hakkında bilgiler

Proje, sosyal donatı özellikleriyle de alıcılardan yoğun ilgi görüyor. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı var.

Deniz manzaralı lan konut projesinde asansör de bulunuyor. Şık ve modern tasarımıyla alıcılardan ilgi gören konut projesi, aile yaşamına da uygun olarak hayata geçiriliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde gerçekleştirilen Cer İstanbul konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesinin konumu neresi?

Toplam 10 adet bloktan oluşan konut projesi, Yedikule Zindanları’na ve Yedikule Hayvan Barınağı’na yakın bir konumda hayata geçiriliyor. Konut projesi, Yedikule Gazhane Binası’nın karşısında yükseliyor.

Oldukça merkezi bir konumda bulunan konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir yerde inşa ediliyor.

Cer İstanbul konut projesi, Yedikule Mah. Güntekin Sok. 34107 Fatih/İstanbul adresinde bulunuyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0212 633 64 66-67 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.