Versus Dragos projesinde ödeme alternatifleri

Versus Dragos

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Kartal ilçesinde, Resim Yapı ve Gayrimenkul tarafından inşa edilen Versus Dragos konut projesi, toplam 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplam 227 konuttan oluşan projede, 2 adet blok mevcut durumda. 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçeneklerinin bulunduğu projede ayrıca dubleks daire seçenekleri de var. Projedeki 1+1’ler 82,5 metrekareden başlayan büyüklüklerde, 2+1’ler 103 metrekareden başlayan büyüklüklerde ve 3+1’ler ise 189 metrekareden başlayan büyüklüklerde alıcıya sunuluyor.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Versus Dragos konut projesi ödeme seçenekleri

Projedeki 1+1’ler 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1’ler ise 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Projede yüzde 50 peşinat vererek kalanı şirket bünyesinde 60 ay vade yapabilme olanağı var. Yüzde 20 peşinat vererek kalanı için banka kredisi kullanabilme seçeneği de mevcut.

Versus Dragos konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Projede basketbol sahası, açık yüzme havuzu, mini golf sahası, tenis kortu ve fitness merkezi var. Deniz manzaralı olan projede kapalı otopark da mevcut.

Asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Projede ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Proje Kartal sahil yoluna 1 dakika mesafede inşa ediliyor. Proje toplu taşıma olanaklarına da yakın bir konumda. Atalar metro durağına 3 dakika uzaklıktaki proje; Bağdat Caddesi’ne 15, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 30 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

AVM’lere ve İstanbul Şehir Üniversitesi’ne 15 dakika mesafedeki Versus Dragos konut projesi, Orhantepe Mah. Dragos 34865 Kartal/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0216 411 12 75 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.