Yedi Mavi projesinde vade farksız taksit

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Zeytinburnu ilçesinde; Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi konut projesi, toplam 63 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

6 bloktan oluşan projede, toplam 848 bağımsız birim bulunuyor. Projede rezidans, ofis, AVM ve apart otel mevcut durumda. Sahiplerine Eylül 2019 tarihinde teslim edileceği öngörülen projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki birimlerin büyüklükleri ise 75 metrekare ila 400 metrekare arasında yer alıyor.

Yedi Mavi projesi ödeme seçenekleri

Projedeki 1+1’ler 1 milyon 407 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 2 milyon 724 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1’ler ise 3 milyon 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projede yüzde 30 peşinat vererek kalan kısım için vade farksız firma bünyesinde 24 ay vade yapılabiliyor. Projede ayrıca 36 aya varan faizsiz banka kredisi kullanabilme olanağı da var.

Yedi Mavi projesi sosyal donatı olanakları

Projede çok sayıda sosyal donatı olanağı var. Projede kapalı otopark, spor salonu, SPA, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, park ve veteriner servisi gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut.

Merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiği projede, akıllı ev sistemi de kullanılıyor. Su depolu ve hidroforlu olan projede, jeneratör ve asansör de var. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşası gerçekleştirilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Projenin konumu neresi?

Deniz manzarasına sahip olan proje, TOBB’nin Zeytinburnu arazisi üzerinde yer alıyor. Proje, İDO terminallerine ve marinaya da kolay ulaşılabilir noktada. E5 otoyoluna 5 kilometre mesafedeki karma proje, metro ve metrobüse de oldukça yakın.

Yedi Mavi karma projesi, Cankurtaran Mah. Kennedy Cad. Zeytinburnu/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili detaylı tüm bilgilere 444 7 034 numarasından ulaşabilmek mümkün.