Meydan Evleri konut projesi fiyat bilgisi

meydan evleri

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Ümraniye ilçesinde, Arter İnşaat tarafından inşa edilen Meydan Evleri konut projesi, toplam 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Projede toplam 116 adet daire yer alıyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konut seçenekleri var. Projede ayrıca dubleks daire seçenekleri de bulunuyor. Projedeki 1+1 daireler 44 metrekare, 2+1 daireler 125 metrekare, 3+1 daireler 148 metrekare, 4+1 dubleks daireler ise 170 metrekare büyüklüklere sahip şekilde alıcıya sunuluyor.

Konut projesinin Ocak 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Meydan Evleri konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 1 milyon 70 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler 1 milyon 258 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1’ler ise 1 milyon 445 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanarak konut sahibi olunabiliyor.

Meydan Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, sosyal tesis, kütüphane ve güneşlenme terası gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Merkezi ısınma sisteminin tercih edildiği projede akıllı ev sistemleri de var. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesinin konumu hakkında bilgi

Konut projesi; Tepeüstü Meydan AVM, Buyaka AVM ve İkea AVM’lerine komşu konumda yükseliyor. Proje, Casper Plaza’nın da tam olarak karşısında yer alıyor.

Bir kentsel dönüşüm projesi olan proje, birçok AVM’ye ve iş merkezine de oldukça yakın.

Meydan Evleri konut projesi, Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. Şiir Sok. No: 40 Ümraniye/İstanbul adresindeinşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 0216 443 73 73 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.