Korkmazkaya Çeşme sosyal donatıları

korkmazkaya cesme

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Pendik ilçesinde, TMZ Grup ve Korkmaz Grup ortaklığı tarafından yapılan Korkmazkaya Çeşme projesi, 2 blokta toplam olarak 80 adet daireden oluşuyor.

Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projenin A bloğunda 3+1, B bloğunda ise 2+1 daireler mevcut durumda. Konut projesindeki 2 oda 1 salon daireler 96 ila 104 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 118 ila 121 metrekare büyüklüklerde.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Korkmazkaya Çeşme konut projesi ödeme seçenekleri

Projedeki dairelerin fiyatları, 316 bin TL ila 442 bin TL arasında bulunuyor Konut projesinde yüzde 10 peşinat verilip 6 ay sonra yüzde 15, 12 ay sonra yüzde 15 olmak üzere iki ara ödeme yapılıyor. Kalan konut bedeli için ise bir yıl sonra kredi kullanılıyor.

Korkmazkaya Çeşme konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kameriye ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı olanakları var.

Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiği konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de mevcut. Ebeveyn banyolu projede balkon da yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda.

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan proje, butik yapısıyla ilgi çekiyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi; Garanti Teknoloji Merkezi’ne 2 dakika, Çamçeşme Metro Durağı’na 2 dakika, Kaynarca Metro Durağı’na 5 dakika, hızlı tren ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, Neormarin ve Pendorya alışveriş merkezlerine 2 dakika, Pendik Marina’ya 5 dakika mesafede yer alıyor.

Korkmazkaya Çeşme projesi, Çamçeşme Mah. Aydınlı Cad. Tasvir Sok. No: 14 Pendik/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Proje ile ilgili bilgilere 0216 506 18 61 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.