Kaşmir Yonca fiyat bilgisi

kasmir yonca

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde; Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilen Kaşmir Yonca konut projesi, toplam 35 bin 547 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

468 adet daire ve 3 adet dükkânın bulunduğu projede, toplam 7 konut bloğu mevcut. Projedeki bloklar, 15 ve 16 katlı olarak tasarlanmış durumda. Konut projesinde 4+1 tipte ve 5+1 tipte daireler bulunuyor. Konut projesindeki 4+1 daireler net 135 metrekare, 5+1 daireler ise net 150 metrekare büyüklükte.

Yüzde 36’sı satılmış durumdaki konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Kaşmir Yonca projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 4+1 daireler 480 bin TL ila 499 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki 5+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 526 bin TL ila 632 bin TL arasında yer alıyor.

Projede Halkbank ile anlaşmalı olarak yüzde 0.98 faiz ile kredi kullanabilme olanağı da var.

Kaşmir Yonca projesi sosyal donatı olanakları

Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu olan projede jeneratör ve asansör de yer alıyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede merkezi ısıtma sistemi tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede merkezi klima da yer alıyor. Projede ebeveyn banyosu ve balkon da mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak yapılan projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Geniş peyzaj alanlarına sahip durumdaki proje, şık ve modern bir tasarıma sahip.

Konut projesinin konumu?

Kaşmir Yonca konut projesi, Susuz Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Yenimahalle/Ankara adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere 444 60 20 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün.