Tima Terrace fiyat

tima terrace

Adından da anlaşılacağı gibi Tima firmasının imzası ile Tima Terrace projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul şehrine bağlı bulunan Bağcılar ilçesinde inşa ediliyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projenin çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje tek bloktan meydana geliyor. Tima Terrace projesi bünyesinde 120 daire barındıracak şekilde planlanmış durumda. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan projede çalışmaların tamamlanmasına birkaç ay kalmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Tima Terrace projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 73 metrekare ile 149 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Tima Terrace projesinde bulunan 1+1 daireler 440 bin TL ile 470 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projedeki 2+1 dairelerin fiyatları ise 640 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 daireler de 710 bin TL ile 960 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Bahsi geçen projedeki konutların 2019 yılının Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0212 447 40 42