Yakapark projesi sosyal donatı özellikleri

Yakapark

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Y. Gülhan İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Yakapark konut projesi, 6 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

166 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte, 4+2 tipte ve 3+2 tipte konutlar mevcut durumda. Projedeki konutların büyüklükleri, 86 metrekare ila 298 metrekare arasında değişiyor.

Projenin Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Yakapark konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 365 bin TL’den başlayan fiyatlarla, konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 583 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 4+1 tipteki konutlar 940 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve projedeki 4+2 tipteki konutlar ise 1 milyon TL ila 1 milyon 400 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 30 peşinat verip kalan kısım için vade farksız 60 ay taksit yapabilmek mümkün. Projede kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Yakapark konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut durumda. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kreş, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi, süs havuzu, vitamin bar, masa tenisi ve bilardo gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Yüksek katları deniz gören konut projesi, oldukça merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da kolay erişilebilir bir noktada.

Yakapark konut projesi, Yakacık Yeni Mahallesi, Kartal/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0216 451 14 14 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.