Demir House nerede yükseliyor?

demir house

İstanbul’un Pendik ilçesinde, Paşhan İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Demir House konut projesi, toplam 165 adet daireden meydana geliyor.

Projede 3 adet konut bloğu yer alıyor. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projede 32 adet 3+1, 128 adet de 2+1 daire var. Projede 2 dükkan da mevcut.

Projedeki dairelerin büyüklükleri, 96 metrekare ila 112 metrekare arasında değişiyor. Konut projesinin Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Demir House konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 30 peşinat verip kalan kısım için 18 ay vade farksız taksitlendirme yapabilmek mümkün.

Demir House konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kameriye ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Konut projesinde geniş peyzaj alanları da bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, gelişmekte olan bölgelerden Kurtköy’de hayata geçiriliyor. Anadolu yakasının yeni merkezi olmaya aday bir konumda yükselen konut projesi, Emsey Hastanesi ile Ersoy Hastanesi’ne sadece yürüme uzaklığında yer alıyor.

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesi, toplu ulaşıma da kolay erişilebilir bir noktada yer alıyor. Proje, yapımı devam eden metro hattının bölge istasyonuna oldukça yakın bir yerde inşa ediliyor.

Demir House konut projesi, Kurtköy Mah. Laik Sok. Pendik/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 444 26 50 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.