FuzulEv’den erken teslim kampanyası

FuzulEv, kurulduğu günden bu yana sabit ve dar gelirli ailelerin hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Bu sayede faizsiz ev ve araç sahibi olmak isteyen alıcıların ilk adresi olan FuzulEv, cazip kampanyalarının yanı sıra ülke ekonomisine katkıda bulunmak için önemli adımlarla ilerlemeye devam etmekte.

Bugüne dek on binlerce aileyi konut sahibi yapan FuzulEv, sektörde yine bir ilke imza atıyor. Erken teslim kampanyası ile alıcılarının ev hayalini gerçekleştirmedeki kararlılığını bir kez daha ispatlayan firmada sınırlı kontenjana sahip olan bu erken teslim kampanyası 31 Temmuz’da son bulacak.

FuzulEv şirketi, erken teslim ile alıcılarını sevindiriyor. Bahsi geçen teslimatlar 12 ay ile 36 ay arasında değişiyor. Böylelikle alıcılar uzun süre beklemeden daha erken bir süreçte ev sahibi olabilecek.

Ev sahibi olmak isteyenler için FuzulEv kapsamında, “Çekilişli Kira Destekli Sistem”, “Vade Ortası Sistem”, “Peşinatlı Erken Teslim Sistemi ve “Ara Ödemeli Sistem” gibi ödeme planlarından faydalanma imkanları mevcut.