Yükselenpark Nilüfer fiyat listesi

yukselenpark nilufer

Bursa şehrinin Nilüfer ilçesinde Yükselenpark Nilüfer projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Akyükselen İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen konutların çalışmalarının bu yıl sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.

Proje bir kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. Söz konusu olan proje toplamda dört bloktan meydana geliyor. Yükselenpark Nilüfer projesi bünyesinde 138 konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Yükselenpark Nilüfer projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri 139 metrekareden başlıyor. Projede yer alan en büyük konut ise 274 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Yükselenpark Nilüfer projesindeki 2+1 konutların fiyatları 395 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 405 bin TL ile 595 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutlar ise 615 bin TL ile 845 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bahsi geçen projedeki konutlar Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa ediliyor. Yükselenpark Nilüfer projesindeki konutlar Kırkpınar Sokak’ta yer alıyor.

Konutların 2019 Aralık’ta teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 4448916