Yükselenpark Nilüfer nerede yükseliyor?

yukselenpark nilufer

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Akyükselen İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Yükselenpark Nilüfer konut projesi, toplam 138 adet daireden meydana geliyor.

Bir kentsel dönüşüm projesi olan projede, toplam 4 konut bloğu yer alıyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konut seçenekleri bulunuyor. Projede ayrıca dubleks daire seçenekleri de mevcut.

Projedeki 2+1’ler 139 metrekare, 3+1’ler 147 metrekare, 3+1 dubleksler 156 metrekare, 4+1’ler 274 metrekare büyüklüklere sahip olarak tasarlandı.

Yüzde 65’i satılmış durumdaki projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Yükselenpark Nilüfer konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 395 bin TL’den, 3+1 tipteki daireler 405 bin TL ila 595 bin TL arasında ve 4+1 tipteki daireler ise 615 bin TL ila 845 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede inşaat firması bünyesinde yüzde 25 peşinatla 60 aya kadar vade yapabilmek mümkün.

Yükselenpark Nilüfer konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı da var. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatı olanakları mevcut.

Asansörlü olan konut projesi, akıllı ev sistemleriyle donatıldı. Şık ve modern tasarımlı projede, balkon da yer alıyor. Proje, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlandı.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda inşa ediliyor. Bir kentsel dönüşüm projesi olan proje; toplu taşıma olanaklarına, okul ve sağlık merkezlerine kolay ulaşılabilir bir yerde. Konut projesi, Podyumpark’ın da hemen yanında yer alıyor.

Yükselenpark Nilüfer konut projesi, Cumhuriyet Mah. Kırkpınar Sok. Nilüfer/Bursa adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 444 89 16 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.