Mahalle Kemalpaşa donatıları nelerdir

Mahalle Kemalpasa

NG Gayrimenkul yapımcı firmasının imzası ile Mahalle Kemalpaşa projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje İzmir iline bağlı bulunan Kemalpaşa ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Teslimlerine birkaç ay kalan projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi mahalle konseptine sahip olacak bir şekilde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projedeki konutlar dubleks olarak inşa ediliyor. Birbirinden bağımsız konutlardan meydana gelen Mahalle Kemalpaşa projesinde 90 adet konut yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Mahalle Kemalpaşa projesinde yer alan konutlar 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 120 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları 875 bin TL’den başlıyor. Mahalle Kemalpaşa projesinde konutlar daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Projede bulunan en yüksek fiyatlı konut ise 1 milyon 225 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Konutlar için kişiye özel ödeme mümkün.

Projede yer alan donatılar nelerdir?

Söz konusu olan konutlar orman manzarasına sahip bir şekilde alıcılarına sunuluyor. Mahalle Kemalpaşa projesinde alıcılar için açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor. Bunun yanı sıra projede yürüyüş parkuru, açık otopark ve güvenlik de bulunuyor.

Konutların 2019 Ekim’de teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0531 886 71 91