Nidapark Bomonti sosyal donatı özellikleri

Nidapark Bomonti

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Şişli ilçesinde, Tahincioğlu Gayrimenkul şirketi tarafından inşa edilen Nidapark Bomonti konut projesi, toplam 18 bin 79 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 840 adet daireden oluşan projede, 17 dükkan ve 3 adet de ofis mevcut. 3 adet bloktan oluşan projede, daha önce yapılacağı belirtilen otel projesi iptal edildi. Projede 1+0 tipte, 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor.

Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 82 metrekare ila 241 metrekare arasında yer alıyor.

Karma projenin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Nidapark Bomonti projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 921 bin TL ila 1 milyon 456 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 1 milyon 478 bin TL ila 2 milyon 343 bin TL arasında ve 3+1 tipteki daireler ise 2 milyon 706 bin TL ila 3 milyon 714 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilme imkanı mevcut. Ayrıca yüzde 15 peşinat vererek 60 ay vade farksız taksit yapabilmek de mümkün. İki kere yüzde 10, bir kere ise yüzde 15’lik ara ödeme imkanı mevcut. Projeden peşin alımlarda yüzde 25 indirimden faydalanılabiliyor.

Nidapark Bomonti projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, SPA, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi, süs havuzu ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki karma projede, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de bulunduğu projede, akıllı ev sistemleri yer alıyor.

Karma projenin konumu neresi?

İstanbul Boğazı manzarasına sahip olan proje, merkezi bir konuma sahip durumda bulunuyor. Proje, Dolmabahçe-Bomonti Tüneli’ne çok yakın bir noktada yükseliyor.

Nidapark Bomonti projesi, Akar Cad. Duçi Sok. Bomonti-Şişli/İstanbul adresinde bulunuyor.

Telefon: 444 4 846