Wen Levent Residence ödeme seçenekleri

wen levent residence

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Beşiktaş ilçesine bağlı Levent semtinde, Gener İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Wen Levent Residence konut projesi, toplam 1200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi, 14 katlı tek blokta toplam 126 adet daireden oluşuyor. 1+1 tipte ve 2+1 dairelerin bulunduğu konut projesinde, dubleks daire seçenekleri de var.

Konut projesindeki 1+1 tipteki brüt 55 metrekare, projedeki 1+1 dubleks daireler 75 metrekare, projedeki 2+1 daireler 77 metrekare, projedeki 2+1 dubleks daireler ise 106 metrekare büyüklükte.

Konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Wen Levent Residence ödeme planı

Konut projesindeki 1+1’ler 577 bin TL ila 950 bin TL arasında fiyatlarla, projedeki 2+1 daireler 790 bin TL ila 1 milyon 145 bin TL arasında fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 280 bin TL ila 1 milyon 630 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde 60 ay 0 faizli ödeme planları oluşturulabiliyor. Ayrıca banka kredisiyle ödeme yapabilmek de mümkün.

Wen Levent Residence projesi sosyal donatı olanakları

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kafe, restoran, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve bilardo gibi sosyal donatılar bulunuyor.

Hidroforlu ve asansörlü olan projede, lobi ve resepsiyon da mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde, intercom sistemi var. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projedeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Merkezi bir konumda yükselen konut projesi, 4. Levent metro durağına kolay ulaşılabilir bir yerde. Proje; İstanbul Sapphire, Kanyon, Metro City gibi alışveriş merkezlerine de yakın bulunuyor.

Wen Levent Residence projesi, Sanayi Mah. Tuna Cad. No: 33 Levent/İstanbul adresinde yükseliyor.

Telefon: 0212 270 2 270