Avcılar Exclusive ödeme seçenekleri

avcilar

İzmir iline bağlı bulunan Bayraklı ilçesinde Avcılar Exclusive projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Avcılar İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje İzmir ilinin en çok tercih edilen bölgelerinden birinde inşa ediliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde barındırdığı konutlar sebebiyle bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Avcılar Exclusive projesi bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriyor. Bahsi geçen proje bu kapsamda bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan eksiğini de gidermek amacı ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 274 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen proje toplamda 10 bin 409 metrekarelik arsa alanında yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan proje Mansuroğlu Mahallesi’nde yaşama kazandırılıyor. Avcılar Exclusive projesi Manas Bulvarı No:10’da konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında daire, dükkan ve ofisler yaşama kazandırılıyor. Söz konusu daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen 3+1 konutlar 100 metrekare ile 148 metrekare, 4+1 konutlar ise 167 metrekare ile 173 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Avcılar Exclusive projesindeki ofisler 60 metrekare ile 239 metrekare arasında değişen büyüklüklerde inşa ediliyor. Dükkanlar ise 32 metrekare ile 477 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olacak.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede yer alan konutlara sahip olmak isterseniz avantajlı ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Öncelikle projede peşin ödeme yaparsanız yüzde 30 indirim fırsatı sağlanıyor. Avcılar Exclusive projesinde 72 ay sıfır faiz oranı ile ev sahibi olmanız mümkün. Ayrıca projede yüzde 0,98 faiz oranı ile de 120 ay vade sağlanarak banka kredisi kullanıp konut sahibi olabilirsiniz.

Konutların 2022 Ocak’ta teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0232 344 28 24