Bizim Evler 8 projesi konumu

Bizim Evler 8

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Avcılar ilçesinde, İhlas Yapı firması tarafından inşa edilen Bizim Evler 8 konut projesi, toplam 19 bin 739 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplam 240 adet konut ve 31 ticari üniteden oluşan projede; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler bulunuyor. Konut projesindeki 2+1 daireler 129 metrekareden, 3+1 daireler 166 metrekareden, 4+1 daireler ise 208 metrekareden başlayan büyüklüğe sahip.

Konut projesinin Ekim 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Bizim Evler 8 konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki en düşük daire fiyatları 656 bin TL. Projede konut fiyatının yarısını 2020’de ödeyip kalanını ise 30 ay vade ile ödeyebilmek mümkün. Projeden peşin alımlarda da yüzde 20 oranında indirim yapılıyor.

Bizim Evler 8 konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği var. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kameriye, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi birçok sosyal donatı olanağı bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu olan projede, jeneratör ve asansör de var. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin olduğu konut projesinde, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve balkon da var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Proje, Mahmutbey-Ispartakule ve Bahçeşehir Metro Hattı’nın yanında inşa ediliyor. Proje, Bizim Evler 4 projesinin tam arkasında, Koza 1’in yanında, Bizim Evler 6 projesinin ise önünde.

Bizim Evler 8 konut projesi, Firüzköy Mah. Ispartakule mevkii Avcılar/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 405 10 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.