Cadde Alyans ödeme planı

cadde alyans

Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde Cadde Alyans projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi Alyans İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projedeki konutlar modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Konforlu ve huzurlu bir yaşamın dikkat çeken adresi olan projede beş blok bulunuyor.

Söz konusu olan konut blokları altı ve yedi katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Cadde Alyans projesi bünyesinde 366 adet konut barındıracak şekilde planlandı. Bahsi geçen konut projesi 17 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Cadde Alyans projesinde yer alan konutlar Akse Mahallesi, 2407 sokak No:4’de konumlandırılmış durumda. Söz konusu olan konutlar Çayırova mevkiinde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Cadde Alyans projesinde bulunan konutlar 2+1’den 5+1’e kadar farklılık gösteren daire tiplerinden meydana gelmekte. Söz konusu olan konutların büyüklükleri 100 metrekareden başlıyor. Bahsi geçen en büyük konut ise proje kapsamında 304 metrekare olacak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Söz konusu olan projedeki konutlara sahip olmak isterseniz özel ödeme planlarından faydalanabilirsiniz. Cadde Alyans projesinde 72 aya varan vadeler ile ödeme yapmak mümkün. Üstelik bu ödeme yönteminde banka veya kefile ihtiyaç duyulmuyor.

Projede yer alan konutların 2019 yılının Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 63 08