Rengi Antalya nerede yükseliyor?

Rengi Antalya

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde, Karaarslan İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Rengi Antalya konut projesi, toplam 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

8 blokta toplam 426 adet daireden oluşan projede, 12 adet de ticari alan mevcut durumda. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 83 metrekare ila 144 metrekare arasında değişiyor.

Rengi Antalya konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler, 265 bin TL’den, 2+1 tipteki daireler 350 bin TL’den ve 3+1 tipteki daireler ise 450 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Konut projesinde yüzde 50 peşinat vererek kalan kısım için 24 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirimden faydalanılıyor. Bütün bankalardan kredi kullanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 19’u satıldı. Projede ilk 100 daire için şerefiye farkı olmadan sabit fiyatlarla satış gerçekleştirebilmek mümkün.

Rengi Antalya konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı alanı bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kameriye, açık otopark, kapalı otopark ve süs havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, merkezi lokasyonuyla yoğun ilgi görüyor. Proje, Antalya Bilim Üniversitesi’nin hemen karşısında inşa ediliyor.

Rengi Antalya konut projesi, Çıplaklı Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1836. Sokak No: 3 Döşemealtı/Antalya adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0242 421 40 42 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.