Note 27 Elegance nerede yükseliyor

note 27 elegance

Note İnşaat imzası ile deniz manzaralı bir konut projesi hayata geçiriliyor. Note 27 Elegance projesi Antalya iline bağlı bulunan Kepez ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan proje modern mimarisi ve geniş yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Bahsi geçen proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Proje bünyesinde 252 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Note 27 Elegance projesi toplamda 13 bin 400 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen çalışmaların bu yıl sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Note 27 Elegance projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 80 metrekare ile 120 metrekare arasında farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bahsi geçen projedeki konutlar lokasyon özellikleri itibariyle de dikkat çekiyor. Merkezi konumu ile ilgi gören proje Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde yükseliyor. Note 27 Elegance projesi Antalya ilinin Kepez ilçesinde konumlandırılmış durumda. Söz konusu olan proje 3547. sokak No:14’te yer alıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre değişecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Note 27 Elegance projesinde bulunan 2+1 konutlar 250 bin TL ile 325 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 400 bin TL’den başlıyor.

Konutların 2019 Aralık’ta teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0242 312 86 42