Mabeyn Marmara’da firma bünyesinde taksit

mabeyn marmara

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, Canan İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mabeyn Marmara konut projesi, toplam 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

224 adet dairenin yer aldığı konut projesinde, 6 konut ve 1 ofis bloğu bulunuyor. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler var. Projedeki 3+1 tipteki ve 4+1 tipteki dairelerde hamam yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri 125 metrekare ila 200 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Eylül 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Mabeyn Marmara konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 625 bin TL olarak belirlendi. Konut projesinde yüzde 30 peşinat verip 24 ay firma bünyesinde vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

Mabeyn Marmara konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Asansörlü konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı projede, ebeveyn banyosu ve balkon mevcut. Yeşil alanlarıyla dikkat çeken konut projesinde, toplam 15 bin metrekare yeşil alana ayrıldı.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden Beylikdüzü’nde hayata geçirilen konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Toplu ulaşım olanaklarına yakın bir noktada yer alan konut projesinden merkezi yerlere kolaylıkla ulaşabilmek mümkün.

Mabeyn Marmara konut projesi, Marmara Mah. Hürriyet Bulv. Beylikdüzü/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 09 12 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.