Birlik Parkada ödeme seçenekleri

Birlik Parkada

İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde, Birlik İnşaat firması tarafından hayata geçirilen Birlik Parkada konut projesi, toplam 7 bin 843 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

3 blokta 243 daire ve 12 ticari üniteden meydana gelen projede, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesinde, daire büyüklükleri 119 metrekare ila 215 metrekare arasında değişiyor.

Birlik Parkada konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 875 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 1 milyon 550 bin TL ila 1 milyon 750 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 30 peşinat verip firma bünyesinde 24 aya kadar vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

Birlik Parkada konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede kapalı otopark, güvenlik, parti alanı, çocuk oyun alanı, restoran, kafe, futbol sahası, basketbol sahası, sauna, tam donanımlı spor salonu, açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Asansörlü konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Bayrampaşa’nın en gözde mahallelerinden birinde hayata geçiriliyor. Proje; okullar, hastaneler, alışveriş merkezi ve parkların yoğun olarak bulunduğu bir noktada hayata geçiriliyor. Ulaşım açısından da avantajlı bir konuma sahip olan proje, toplu taşıma olanaklarına kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Adapark’a komşu olan konut projesi; , Forum İstanbul AVM’ye 1 kilometre, Axis İstanbul AVM’ye 2,2 kilometre, Topkapı’ya 4 kilometre, Yenikapı’ya 6 kilometre, Taksim’e ise 8 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Birlik Parkada konut projesi, Yıldırım Mah. 100. Yıl Cad. No: 77 34045 Bayrampaşa/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi hakkındaki tüm detaylı bilgilere 0212 493 05 05 – 0212 479 09 08 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.