Algart Kağıthane nerede yükseliyor?

Algart Kagithane e1559978335751

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Kağıthane ilçesinde, Alga Yapı inşaat şirketi tarafından inşa edilen Algart Kağıthane konut projesi, toplam 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 50 adet daireden oluşan konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler mevcut durumda bulunuyor. Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 55 metrekare ile 58 metrekare olarak 2 tipte, 2+1 tipteki daireler 65 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise 90 ila 125 metrekare arasında büyüklüklere sahip.

Algart Kağıthane konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 320 bin TL’den, 2+1 tipteki daireler 430 bin TL’den, 3+1 tipteki daireler ise 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda bulunuyor.

Satılık 20 adet dairenin yer aldığı konut projesinde çeşitli ödeme alternatifleri mevcut. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin yer aldığı projede, inşaat şirketi bünyesinde taksitlendirme yaparak ya da ipotek kredisi programından faydalanarak konut sahibi olunabiliyor.

Algart Kağıthane konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede fitness merkezi, kapalı otopark, hobi odası, sinema odası, toplantı odası ve oyun odası gibi birçok sosyal donatı olanağı var.

Asansörlü olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Tek bloktan oluşan konut projesi, oldukça merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Proje; alışveriş merkezleri ve finans merkezleri ile iş yerlerinin de bulunduğu bir yerde inşa ediliyor.

Konut projesinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne kolayca ulaşabilmek mümkün.

Algart Kağıthane konut projesi, Hürriyet Mah. Taşocağı Cad. Kağıthane/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0 212 554 10 10 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.