Tima Terrace projesi konumu

tima terrace

İstanbul’un Avrupa yakasındaki Bağcılar ilçesinde, Tima inşaat şirketi tarafından inşa edilen Tima Terrace konut projesi, toplam 120 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 73 metrekare, 2+1 tipteki daireler 108 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise 113 metrekare ile 149 metrekare arasında büyüklüklerde.

Mahmutbey mevkiinde hayata geçirilen konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Tima Terrace konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 590 bin TL ila 680 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 860 bin TL ila 975 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler ise 935 bin TL ila 1 milyon 75 bin TL arasında fiyatlardan satışa çıkarıldı.

Konut projesinde, kişiye özel ödeme koşullarından faydalanıp daire sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Tima Terrace konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Su depolu ve jeneratörlü olan projede asansör de yer alıyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde, klima sistemi de yer alıyor. Konut projesi, geniş ve yeşil peyzaj alanlarıyla da oldukça dikkat çekiyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi; İstoç Ticaret Merkezi’ne, Mall of İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne, Altınbaş Üniversitesi’ne ve Medipol Mega Üniversite Hastanesi’ne oldukça yakın bir noktada hayata geçiriliyor.

Konut projesi E80 ve O-3 otoyollarına da kolay ulaşılabilir bir noktada bulunuyor. Tima Terrace konut projesi, Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. No: 17 34218 Bağcılar/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0212 447 40 42 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.