Yeşilce Towers projesi fiyat bilgisi

yesilce towers

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Tek Trend Yapı şirketi tarafından inşa edilen Yeşilce Towers konut projesi, toplam 900 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Tek blokta toplam 69 adet daireden oluşan konut projesinde, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar mevcut durumda. Konut büyüklüklerinin 133 metrekare ila 220 metrekare arasında olduğu konut projesinin Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Yeşilce Towers konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 530 bin TL ila 745 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 25 bin TL ila 1 milyon 188 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde kişiye özel ve kısa ödeme planları oluşturulabiliyor. Projede teslimden itibaren banka kredisi kullanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Yeşilce Towers konut projesi sosyal donatı özellikleri

Birçok sosyal donatı olanağının bulunduğu konut projesinde çocuk oyun alanları, buhar odası, kameriye, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi mevcut durumda.

Jeneratörlü ve asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

İstanbul Boğazı manzarasına sahip olan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla yoğun ilgi görüyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda inşa ediliyor. Proje; Maslak’a 2 kilometre, Levent’e 1 kilometre, İstinye Park’a 4 kilometre, Akmerkez’e ise 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 kilometre, Kağıthane Devlet Hastanesi’ne 200 metre, Büyükdere Caddesi’ne 300 metre ve Sanayi Mahallesi Metro Durağı’na ise 350 metre mesafede hayata geçiriliyor.

Yeşilce Towers konut projesi, Yeşilce Mah. Dumanlı Sok No: 17/A Kağıthane/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0212 325 83 07 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.