Hünkar Evleri Bursa’da yükseliyor

Hunkar Evleri

Bursa’da yeni bir proje inşa ediliyor.

Bursa şehrine bağlı Yıldırım ilçesinde Hünkar Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Gezgintaş İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu projede çalışmaların yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Hünkar Evleri projesi toplamda 6 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar tek bloktan meydana gelen bir konut bloğunda yaşama kazandırılıyor. Renkli mimarisi ile ilgi gören proje on bir katlı olacak şekilde tasarlandı. Söz konusu proje bünyesinde 33 konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Mimarisi ve konforlu yaşama alanının yanı sıra projede yer alan konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Hünkar Evleri projesi Bursa iline bağlı Yıldırım ilçesinde yükseliyor. Söz konusu konutlar Mollaarap Mahallesi, Köşk Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun olarak planlanmış durumda. Hünkar Evleri projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinde tasarlanmış durumda. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 118 metrekareden başlıyor. Söz konusu projede yer alan en büyük konut ise 271 metrekare olarak planlandı.

Üç farklı daire tipinden meydana gelen projede konutlar kendi içlerinde dubleks ve teraslı olarak ayrılmış durumda. Hünkar Evleri projesinde normal dairelerin yanı sıra 2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 3+1 teraslı, 4+1 dubleks ve 4+1 teraslı daire seçenekleri de mevcut.

Bahsi geçen proje bir kentsel dönüşüm projesi olarak yaşama kazandırılıyor. Ödeme koşulları ve fiyat gibi detayları henüz belli olmayan projede, konutlar muhteşem bir Bursa manzarasına sahip olacak.

Söz konusu projenin 2019 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor.

Telefon: 02242216757