Mahmut Bey Konakları ödeme seçenekleri

Mahmut Bey Konaklari

İzmir’in gelişmiş ilçelerinden Torbalı ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi’nde, Bahçivan Grup inşaat firması tarafından hayata geçirilen Mahmut Bey Konakları konut projesi, toplam 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplamda 44 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konutlar mevcut durumda bulunuyor. Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 110 metrekare, 3+1 tipteki daireler 158 metrekare, 4+1 tipteki daireler ise 190 metrekare olacak şekilde tasarlandı.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Proje, toplam 4 katlı konut bloklarından oluşuyor.

Mahmut Bey Konakları konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 280 bin TL’den, konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 380 bin TL’den, konut projesindeki 4+1 tipteki daireler ise 480 bin TL’den satışa çıkarılmış durumda bulunuyor.

Satılık toplam 6 adet dairenin bulunduğu konut projesinde, ipotek kredisi programından faydalanarak daire sahibi olunabiliyor. Konut projesinde, banka kredisi kullanarak ya da kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak da daire sahibi olabilme imkânı var.

Mahmut Bey Konakları konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesi, konumuyla olduğu kadar zengin sosyal donatı olanaklarıyla da dikkat çekiyor. Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları, kameralı güvenlik, kameriye, açık otopark ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı alanı mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesi, akıllı ev sistemleriyle donatıldı. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesinde balkon da mevcut.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, merkezi bir konumda ve toplu taşıma araçlarına da yakın bir noktada hayata geçiriliyor. Mahmut Bey Konakları konut projesi, Tepeköy Mah. 4540. Sok. No: 7 Torbalı/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0232 856 64 57 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.