Koray Bianco nerede?

Adından da anlaşılacağı gibi Koray İnşaat imzası ile Koray Bianco projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul şehrinin Eyüp ilçesinde yer alıyor. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje daire, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor. Birçok anlamda proje, bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkıyor. Örneğin, projede dairelerin yanı sıra ofis ve dükkanların bulunması inşa edilen bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra ofis ve dükkan ihtiyacının giderilmesine de yardımcı oluyor.

Koray Bianco projesi toplamda 8 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Projede birbirinden bağımsız 232 bölüm yer alıyor. Bahsi geçen proje 167 daire kapasiteli olacak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede bulunan konutlar İstanbul ilinin Eyüp ilçesinde, Göktürk mevkiinde hayata geçiriliyor. Koray Bianco projesi Göktürk Merkez Mahallesi, Belediye Caddesi No:13’te konumlandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar birbirinden farklı daire tiplerinde ve büyüklüklerden meydana geliyor. Koray Bianco projesinde bulunan konutlar daire, ofis ve ticari konut olduğu için farklı şekillerde planlandı. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmekte. 2+1 ve 3+1 konutlar ayrıca dubleks seçenekleriyle de yer alıyor. Projede yer alan dükkan, daire ve ofislerin büyüklükleri ise 57 metrekare ile 159 metrekare arasında değişiyor.

Projede bulunan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutlardan 1+1 daire tipindekiler 721 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Koray Bianco projesindeki 2+1 konutlar da 986 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 1 milyon 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutların 2020 yılı Aralık ayı içerisinde alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0212 322 00 42-0532 306 11 82