Modda Port sosyal donatı özellikleri

Modda Port

İzmir’in Konak ilçesinde, Ontan Gayrimenkul Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen Modda Port konut projesi, 25 katlı toplam 2 bloktan meydana geliyor. Projede ofis, home office ve rezidans tiplerinde toplam 73 birim mevcut durumda.

Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen projede, birimlerin büyüklükleri 30 metrekare ila 70 metrekare arasında değişiyor. Proje, deniz ve şehir manzarasına sahip durumda bulunuyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte birimler mevcut durumda bulunuyor.

Modda Port konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki birimler 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 300 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde yüzde 30 peşinat ile kalan kısım için 24 ay taksit yapabilmek mümkün durumda bulunuyor. Konut projesinde kişiye özel olan ödeme seçeneklerinden faydalanarak da daire sahibi olabilmek mümkün.

Konut projesinden ipotek kredisi programından yararlanarak da daire sahibi olunabiliyor.

Modda Port konut projesi sosyal donatı olanakları

Deniz ve şehir manzarası bulunan konut projesinde; açık yüzme havuzu, tenis kortu, fitness merkezi, açık otopark ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı var. İnsan ve yük asansörünün olduğu konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor.

Akıllı ev sisteminin yer alacağı jeneratörlü konut projesi, geniş peyzaj ve yürüme alanlarıyla da ilgi görüyor.

Projede zemin katlardan 9. kata kadar ofis üniteleri, 9. kattan 16. kata kata kadar home ofis, 16. kattan 25. kata kadar da rezidans üniteleri bulunacak.

Konut projesinin konumu neresi?

Metro istasyonununa yürüme mesafesinde inşa edilen proje, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Modda Port konut projesi, Çınarlı Mahallesi, Konak/İzmir adresinde yükseliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 444 67 31 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.