Livin İzmir nerede yükseliyor?

Livin Izmir

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Cengiz İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Livin İzmir konut projesi, toplamda 366 adet daire ve 33 adet ticari alandan meydana geliyor.

Konut projesinin toplam iki etaptan oluşması bekleniyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda olan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 49 metrekare ila 328 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Livin İzmir konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 630 bin TL ila 9 milyon 500 bin TL arasında yer alıyor. Konut projesinde yüzde 20 peşinat verip kalan kısım için banka kredisi kullanabilmek mümkün durumda. Ayrıca projede yüzde 40 peşinat vererek kalan yüzde 60’lık kısmı dolar olarak teslime kadar istenilen sayıda taksit yaparak ödeme imkanı da var.

Livin İzmir konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı alanı mevcut durumda. Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, 5’li ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda bulunuyor. Merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiği konut projesinde yerden ısıtma sistemi de mevcut. Merkezi klimanın da kullanıldığı konut projesinde akıllı ev sistemleri mevcut. Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, İzmir’in gözde bölgelerinden Mavişehir’de hayata geçiriliyor. Merkezi bir konumda hayata geçirilen konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da oldukça yakın bir noktada yer alıyor.

Livin İzmir konut projesi, Mavişehir Mahallesi Karşıyaka/İzmir adresinde konumlanıyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 444 1 649 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.