Verdes Touch fiyat

verdes touch

Sakarya ilinin Serdivan ilçesinde Verdes Touch projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Verdes İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Teslimine sayılı günler kalan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan konutlar dokuz konut bloğundan meydana geliyor.

Üçer katlı bloklardan meydana gelen proje, bünyesinde 90 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Verdes Touch projesinde bulunan konutlar her açıdan bulunduğu bölgede öne çıkmayı başarıyor. Zaman sıkıntısı olmayan projede teslimlere sayılı günlerin kalması bir avantaj olarak görülüyor. Bu sayede bahsi geçen projedeki konutlar beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan alıcıların ilgisini çekiyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede yer alan konutlar Beşköprü Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Verdes Touch projesi lokasyonu ile de ilgi görüyor, bahsi geçen konutlar 219. sokakta bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Verdes Touch projesinde bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 daire tipinde inşa ediliyor. Projede bulunan 3 oda 1 salon konutlar 151 metrekare ile 157 metrekare olarak hayata geçiriliyor. İnşa edilmekte olan 4 oda 1 salon konutlar ise 250 metrekare ile 261 metrekare olarak yaşama kazandırılmakta.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklüklerine göre değiklik gösterecek şekilde planlandı. Verdes Touch projesinde yer alan 3+1 konutlar 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Bahsi geçen 3+1 konutların en yüksek fiyatı ise 615 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Projede site sakinleri için tenis kortu yer alıyor.

Bahsi geçen konutların 2019 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0532 777 79 32