Nüans Platinium hemen teslim

nuans platinium

İzmir ilinin Bornova ilçesinde Nüans Platinium projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Nüans Yapı imzası ile yaşama kazandırıldı. Proje tek bloktan meydana geliyor. Modern mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken proje bunun yanı sıra lokasyonu ve teslim durumu ile de bölgedeki birçok projeden sıyrılıyor.

Projede yer alan konutlar 2 bin 700 metrekarelik arsa alanında inşa edilmiş durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bünyesinde 32 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Bu yönü ile proje, beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan alıcıların dikkatini ve ilgisini çekmekte.

Projede yer alan konutlar on iki katlı tek blokta bulunuyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar İzmir ilinin en çok tercih edilen ilçelerinden Bornova’da inşa ediliyor. Kalitesi ve modern mimarisi ile dikkat çeken proje Yeşilova Mahallesi 4041 Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen dairelerin büyüklükleri de konut tiplerine göre farklı planlardan oluşuyor. Nüans Platinium projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 konutlardan meydana geliyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar 182 metrekare 3+1 konutlar ise 198 metrekare olacak şekilde tasarlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiyor. Nüans Platinium projesinde bulunan 3+1 daire tipindeki konutlar 825 bin TL ile 900 bin TL arasındaki fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlara sahip olmak isteyenler için dairelerin tümü banka kredisine uygun.

Site sakinleri için açık ve çocuk yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, kamelya, futbal ve basketbol sahası gibi donatılar yer alıyor.

Projede yer alan tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0532 446 82 67