Cennet Koyu Evleri’nde deniz manzarası

Cennet Koyu Evleri

Muğla ilinin Bodrum ilçesinde Cennet Koyu Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutlar Çağdaş İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede yer alan konutların tümü Cennet Koyu’nun eşsiz deniz manzarasına sahip olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede bulunan konutlar 27 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Bahsi geçen konutların tümü villa tipinde yaşama kazandırılıyor. Hayata geçirilmekte olan konut sayısı ise 31 olacak şekilde belirlenmiş durumda.

Projede yer alan villaların dışında bir de proje kapsamında butik bir otel hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede bulunan konutlar Göltürkbükü Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. İsminden de anlaşılacağı gibi projede yer alan konutlar Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan eşsiz denizi ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cennet Koyu’nda yükseliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar villa tipinde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen villalar dört farklı konut tipinden oluşuyor. Elbette büyüklükleri de ona göre değişiyor. Cennet Koyu Evleri projesinde bulunan villalar 2+1’den 5+1’e kadar değişiklik gösterecek tiplerde yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 91 metrekare ile 507 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede yer alan villaların fiyatları 1 milyon 500 bin Euro’dan başlayarak alıcılarına sunuluyor. Cennet Koyu Evleri projesinde yer alan en yüksek villa fiyatı ise 2 milyon 950 bin Euro olarak satışa çıkarılmış durumda.

Proje kapsamında alıcılar için kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor. Aynı zamanda Cennet Koyu Evleri projesinde yüzde 50 peşinat verildikten sonra kalan konut ücretini 24 ay vade ile ödeyerek konut sahibi olabilirsiniz.

Projede yer alan tek katlı konutların 2019 yılının Aralık ayında tamamlanıp alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor. Bahsi geçen çift katlı villalar ile butik otelin ise 2020 yılının Aralık ayında alıcılara teslim edilmesi planlanmakta.

Telefon: 444 50 55