Modern City Bahçelievler’de indirim

Modern City Bahcelievler

Alp Group İnşaat ve ModaCity firmalarının imzası ile Modern City Bahçelievler projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Bahçelievler mevkiinde inşa ediliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin tamamlanmasına birkaç ay kaldı.

Proje, bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriyor. Bahsi geçen proje böylelikle bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacını karşılayacak şekilde yaşama kazandırılıyor. Toplamda 5 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilmekte olan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Proje, bünyesinde 105 adet konuta yer verecek şekilde hayata geçiriliyor. Ayrıca proje kapsamında 5 adet de dükkan inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede yer alan konutlar Çobançeşme Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Modern City Bahçelievler projesinde bulunan konutlar Altay Sokak No:6’da inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de planlandıkları daire tipine göre farklılık gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Modern City Bahçelievler projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde inşa ediliyor. Projede bulunan daire ve dükkanların büyüklükleri ise 104 metrekareden başlıyor. Büyüklükler 104 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların ödeme seçenekleri neler?

Projeden peşin ödeme ile daire veya dükkan sahibi olmak isterseniz yüzde 8 indirim fırsatından faydalanabilirsiniz. Ayrıca projede yüzde 35 peşinatın ardından kalan konut ücreti için 36 ay vade farkı olmadan taksit seçeneği de mevcut. Modern City Bahçelievler projesinde 0.99 faiz oranlı 60 aylık kredi kullanımına uygun bir ödeme seçeneği de oluşturulabiliyor. Tüm bunlara ek olarak proje ile ilgileniyorum kısmından dolduracağınız ücretsiz form sayesinde yüzde 5 indirim hakkına sahip olabilirsiniz.

Modern City Bahçelievler projesinde yer alan daire ve dükkanların 2019 yılının Ağustos ayında alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0212 324 64 44