Rodosto Konakları 2 hemen teslim

rodosto konaklari 2

Bahar Işıl İnşaat imzası ile Rodosto Konakları 2 projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde yaşama kazandırıldı. Projede yer alan konut tipleri alıcılarına daire ve dükkan olarak sunuluyor. Bu sayede proje bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde hayata geçirilmiş oldu.

Proje toplamda 18 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 164 adet konut barındıracak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede?

Rodosto Konakları 2 projesinde bulunan konutlar Hürriyet Mah. Öğretmenler Cad. No:27/1’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Rodosto Konakları 2 projesindeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipinde hayata geçirilmiş vaziyette. Elbette projede yer alan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen konutlardan 2+1 olanlar 135 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutlar da 162 metrekare, 172 metrekare ve 182 metrekare olarak yaşama kazandırıldı. Rodosto Konakları 2 projesinde yer alan 4+1 konutlar ise 212 metrekare ve 220 metrekare olarak hayata geçirilmiş durumda.

Projedeki dükkanların büyüklükleri ise 37 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde inşa edilmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları elbette ki dairelere göre farklılık gösteriyor. Rodosto Konakları 2 projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları 445 bin TL ile 460 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 525 bin TL ile 630 bin TL arasında değişiyor. Bahsi geçen konutlardan 4+1 olanlar ise 696 bin TL ile 735 bin TL arasındaki fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Site sakinleri için açık yüzme havuzu, tenis kortu, voleybol sahası, sauna, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sinema ve kreş gibi sosyal aktivite alanları mevcut.

Projedeki konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0282 293 36 01