Sembol İstanbul’da 130 bin TL’ye

Sembol IstanbulKarden İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt’ta 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Sembol istanbul projesinde fiyatlar 130 bin TL’den başlıyor.

A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise Busidence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, A bloğunun satışlarını tamamladı. Satışa sunulan B ve C bloklarda 40 m2 ile 200 m2 arasında değişen birbirinden farklı tiplerde 3+1, 2+1, 1+1, 1+0 olmak üzere residence daireler bulunmaktadır.

Aralık 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanan Sembol İstanbul projesi 3 farklı kampanya ile müşterisine fırsat sunmaya devam ediyor. Yatırımcılar dilerse yüzde 25 Peşin Ödeme + 30 Ay Vade Sıfır Faiz imkanı, dilerse yüzde 25 Peşin Ödeme + yüzde 50 Teslimde ödeme imkanı ya da yüzde 100 peşin + yüzde 10 İndirim imkanı çerçevesinde sunulan ödeme planlarından yararlanarak konut sahibi olabilecek.

130 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulann Sembol İstanbul, yatırımcılarına yüzde 1 kdv imkânı da sunuyor. 2015 yılında da yatırımcısına kazandırmayı ve bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Karden İnşaat, Sembol İstanbul projesi ile yatırımcılarına yüzde 50 ile yüzde 60 oranları arasında bir kar sunmayı hedefliyor.

Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzları, fitness, plates, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları bulunan Sembol İstanbul, geniş bir alanda konumlanan sosyal tesisleriyde sınırsız hizmet sunuyor.

Tel: 444 61 10