Vista Garden’da hemen teslim son 10 daire

Vista GardenGül İnşaat tarafından, İstanbul Beylikdüzü’nün merkezinde toplam 6 bin 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde butik bir proje olarak hayata geçirilen Vista Garden’da yaşam başladı…

Vista Garden projesinde, hemen oturuma hazır son 10 daire sahiplerini bekliyor. 7 blokta toplam 78 konuttan meydana gelen ve yaklaşık yüzde 65’i yeşil alan olan projede, kalan son dairelerden 270 metrekare büyüklüğünde soyunma odalı 6+2 dublexler 750 bin TL’den 165 metrekare ara kat şeklindeki 3+1 daireler ise 560 bin TL’den satışa sunulurken, peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Vista Garden projesi açık ve kapalı havuzlar, çocuk oyun alanları, bay ve bayanlara özel Türk hamamları, saunalar, fitness salonları ve dinlenme alanları ile ev konforunda 365 gün tatil fırsatı sunuyor. 5’er ve 6’şar katlı bloklardan oluşan projede; 24 saat kameralı güvenlik sistemi, kapalı otopark, jeneratör, intercom görüntülüme sistemi ve her odada Dijitürk, Turksat, ile internet altyapısı standart olarak bulunuyor.

Hemen oturuma hazır son 10 dairenin kaldığı Vista Garden’da 3+1 ve soyunma odalı 6+2 daireler, özellikle çocuklu aileler için, şehir merkezinden çok uzaklaşmadan huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Geniş metrekareli ve az katlı modern mimarisi ile fark yaratan Vista Garden, oldukça avantajlı bir lokasyonda bulunuyor. E-5’e, Metrobüs’e ve TEM otoyoluna çok yakın mesafedeki proje, okul, kreş, hastane, AVM gibi önemli noktaların da yanı başında yer alıyor.

Tel: 0212 856 26 66