Wilma Elles gayrimenkul zengini

Wilma Elles 1

Türkiye’nin İnşaat alanında güvenli ve kaliteli olduğunu belirten Wilma Elles, Türkiye dışında yaşayan vatandaşların da Türkiye’ye yatırım yapması gerektiğini belirtti.

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile adından söz ettiren Alman oyuncu Wilma Elles, gayrimenkul zengini çıktı. Kazancıyla Türkiye’de gayrimenkule yatırım yaptığını söyleyen Alman oyuncu Wilma Elles “16 daire ve 1 adet dükkan aldığını söyledi. Yatırımlarının Türkiye’de en az ikiye katladığını belirten ünlü oyuncu Türk gayrimenkul sektörüne bu alımıyla 500 milyon TL’lik bir değerde destek olmuş oldu.

Almanya’nın Düsseldorf kendinde başlayan ve sona eren Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda ünlü isimler de yer aldı. Fuara katılan Wilma Elles şunları söyledi; Almanya’da yaşayan bir Türk, ülkesine de yatırım yapmalı. Çünkü Türkiye, güneşli ve muhteşem bir tatil ülkesi, kim böyle bir ülkede yaşamak istemezki. Mesela ben sûrekli gayrimenkule yatırım yapıyorum, çünkü, oyuncu olarak çok yoğun çalkıyorum, nerede ne var diye. Türkiye’deki inşaat sektörü ve şirketler çok güvenli.