Moda Bademli’nin lansmanı Haziran’da

Moda BademliÖmer Kumova İnşaat tarafından Bursa’da haziran 2015 tarihinde inşa edilecek olan yeni projesi Moda Bademli, inşaat alanı tek tek ağaçların özenle sökülüp, taşınmasıyla oluşturuldu. Böylece Moda Bademli, gelecek ev sahiplerini şimdiden bir ormanın parçası haline getirdi.

Yayıldığı alanla Bademli’nin bugüne kadar ki en büyük projesi olacak olan Moda Bademli, farklı konut yapıları, sosyal ve kültürel alanları, açık-kapalı havuzların yanı sıra basketbol ile futbol sahalarını barındıran spor tesisleriyle doğanın ve huzurun yanı başına konumlanmış bir mini şehir konseptine sahip.

Denizin esintisini, ağaçların hışırtısını, güneşin ışıltısını her an hissedeceğiniz Moda Bademli, şehrin değerini her geçen gün artıran merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Bu açıdan hayata dair her şey Moda Bademli sakinlerinin her an elinin altında olacak.

70 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Moda Bademli projesi 3 katlı bloklarda toplam 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projede 56 adet 3+1 daireler 195 metrekare, 36 adet 4+1 daireler 250 metrekare, 46 adet 5+1 dubleksler 380 ila 480 metrekare büyüklüğe sahip. 1 dönüm araziye 19 adet 6+1 645 m2 alana sahip olan villaların ise özel yüzme havuzu ve 4 araçlık park alanı bulunuyor.

Aralık 2017 tarihinde tamamlanması planlanan Moda Bademli projesinde kapalı otopark, villalara 4 kapalı otopark, güvenlik, kapalı yüzme havuzu, futbol ve basketbol sahaları, açık yüzme havuzları, kapalı spor salonları, çocuk oyun odası, çocuk oyun parkları, özel peyzaj, fitness salonu, soyunma odaları, saunalar, revir, mini market gibi alanlar bulunuyor.

Tel : 0224 451 39 39