The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sunuyor

hotel melby

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı.

The LCP Group CEO’su Francis Lively’nin katılımıyla geçtiğimiz günlerde düzenlenen tanıtım toplantısında, Amerika’da gayrimenkul yatırımcı ortağı olmanın sağlayacağı avantajlar, yatırım programı aracılığıyla EB-5 göçmenliği, EB-5 vizesi ile Green Card alma fırsatı ve Türk yatırımcıların Florida’daki yatırım fırsatlarına artan ilgisi hakkında bilgi verildi.

The LCP Group’un en yeni yatırımı “Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton”, Türk yatırımcılara Florida yaşam stilini sunarken aynı zamanda yatırım imkanı da sağlıyor. Florida’nın Melbourne Şehri, uzay sahili olarak da tanınıyor. Tarihi şehir merkezinin kalbinde yer alan “Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton” güçlü lokasyonuyla sosyal bir yaşamın kapılarını da aralıyor. Melbourne’un Atlantik Okyanusu manzaralı ilk çatı salonuna da sahip olan “Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton”, Melbourne’un en popüler restoranları, barları, mağazaları ile sanat ve galerilerine yürüme mesafesinde yer alıyor.