Bien’den yeni yıla özel koleksiyon

bien yilbasi

Ünlü tasarım markası Bien, yeni yılı seçkin koleksiyonlarla karşılıyor. Bien’in seramik koleksiyonu göz dolduruyor.

Ercan Şirketler Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Bien, Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önemli oyuncularından. Bien, sergilediği çevreci yaklaşımı ve doğaya saygılı tavrıyla öne çıkan bir marka.

BİEN SERAMİK

Bi­le­cik ve Bo­zü­yü­k’­teki fab­ri­ka­la­rın­da üretim ya­pan Bien Seramik, yur­t i­çin­de 130’u aş­kın yet­ki­li sa­tı­cı­sı 3.500’ü aş­kın sa­tış nok­ta­sıy­la pa­zardaki ye­ri­ni al­mak­ta­dır. Bien Seramik, üretiminin yüz­de 35’ini yurt dı­şın­daki 70’e yakın ül­ke­ye ih­raç ediyor. Bien Seramik, yılda 25 milyon m2’nin üzerinde üretim gerçekleştiriyor.

BİEN BANYO

Bien, 2011 yılında seramik sağlık gereçleri (SSG) alanında da yatırımlar gerçekleştirdi. 2017 yılında Bien Banyo Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi kuran Bien Banyo Ürünleri, Ocak 2018 itibarıyla satış ve pazarlama faaliyetlerine başladı.

AGATHA KOLEKSİYONU: Koleksiyon, üzerindeki ince detayları ve modern görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni dönemin trendlerinden olan mermer görünümlü karolar kullanım kolaylığı da sağlıyor. 40×120 cm ebadı da mevcut olan koleksiyonun 60×120 cm ebadındaki porselen karo koleksiyonu duvardan zemine, tüm mekanlarda kullanılabiliyor.

EMILY KOLEKSİYONU: Açık ve koyu tonda üretilen 40×120 cm ebadındaki seri yüzeyindeki özel dokusu sayesinde banyoları seçkin kılıyor.